torstai 25. tammikuuta 2018

Tukevasti tiineenä

Tänään olikin SE päivä. Täytyy myöntää, että jännitti ihan mahdottomasti, vaikkakin selkeitä oireita on ollut ilmassa. Siru on ollut hyvin nälkäinen, ja niinpä olenkin antanut viime viikosta lähtien päivästä vähän ylimääräistä. Viikonloppuna sitten yhtäkkiä erityisesti aamuruoka tökki. Sunnuntaina osa jäi jopa kuppiin. Aloin jo kovasti olla toiveikas, kun välistä uumakin näytti jo vähän hävinneen. Toisinaan taas olin sitä mieltä, että edelleen se sieltä selkeästi löytyy.

Ei siis auttanut muu kuin odottaa tähän päivään ja ultraan. Ultrassa oli nähtävissä useampi pentu mutta tarkkaa määrää ei voi ultran perusteella sanoa. Odotettavissa kuitenkin ihan normaalin kokoinen pentue. Painoakin oli Sirulle tullut vähän reiluun kolmeen viikkoon 0,9 kiloa. Nyt on vuorokausia takana 29 ja edessä vielä ainakin toinen mokoma. Laskettu aika sijoittuu siis tuonne viikolle 9. 



Nyt kun tiineys on todettu, blogikin alkaa elämään ihan uutta vaihetta. Ensimmäiseksi minun pitänee kirjoittaa hieman Sirun suvusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti